Monday, November 3, 2008

Hvis man er tidligt på færde


Jeg har jo som bekendt indrettet mit liv således, at jeg de fleste dag er oppe FØR resten af Danmark rigtigt kommer i gang. Det betyder, at man nogle gange oplever noget, det ikke lige var meningen, "nogen" skulle have set.

Som f.eks. her den anden morgen, hvor jeg sad med morgenkaffen og læste DR's tekstTV. Det var den 24. oktober, som det kan ses på billedet (som i øvrigt er hentet fra DR-mobil 20 minutter senere, da jeg sad i toget. En GLIMRENDE tjeneste!), og det jeg læste, var ikke det, billedet viser!

Jeg sad nemlig og var næsten færdig med at læse en "artikel", eller en side eller hvad det kaldes, om den på det tidspunkt HÆRGENDE finanskrise. Teksten var egentlig lidt småkedelig, så jeg opdagede ikke helt, at der i selv samme sekund sad en glad journalist henne i København og var i færd med at opdatere tekstTV siderne.

Det betød, at jeg, som den sidste sætning på siden om finanskrisen kunne læse: "Havarikommisionen er tilkaldt."

Jeg skal da ærligt indrømme, at jeg i næsten pinligt mange sekunder forgæves prøvede at gennemskue sammenhængen mellem finanskrise og havarikommision, og faktisk nåede frem til noget med, at det nok var fordi økonomien var "i frit fald" eller sådan, INDEN det helt gik op for mig, at det var to forskellige artikler jeg var i gang med.

JA ja - du er garanteret ikke selv for skarp fredag morgen, tyve minutter over fem!

No comments: