Monday, June 30, 2008

JAI - Ny telefon...


Så skulle det være!

Efter at have fundet ud af, at min udmærkede mobiltelefoniudbyder ikke kommer i betragtning til at udbyde iPhone (Lad os satse på Telia og deres SINDSYGE priser - de har jo vist deres værd med det mobile bredbånd - NOT), tænkte jeg, at tiden var inde til noget andet.

Så efter at have kigget lidt på markedet, faldt valget på det (foreløbige) nyeste flagskib fra Sony Ericsson, G900.

Og nøj, hvor var det dog spændende at pakke den ud, tænde den og pjatte lidt rundt med den! Lige indtil jeg ville prøve det indbyggede 5 megapixel kamera.

Tænk - det virkede ikke!

I starten prøvede jeg at ignorere det og tænkte, at jeg måtte have gjort noget forkert. Og da jeg efter adskillige forsøg følte mig presset til at kigge i den medfølgende 70 siders manual og søge på nettet, måtte jeg indse, at DET HAVDE JEG IKKE!

LORTET VIRKER SIMPELTHEN IKKE!

Her var faktisk tænkt en STRIBE eder og forbandelser, men af hensyn til unge eller eventuelt religiøse læsere, vil jeg springe dét over.

I stedet vil jeg gemme dem til i morgen, hvor jeg skal hen i den lokale 3-butik for at få telefonen byttet. Og de kan bare PRØVE på at sige mig imod. Så skal jeg lære dem ord og gloser, de end ikke anede eksisterede!

DON'T MESS WITH A MANS TOYS!!!!!

No comments: