Wednesday, July 2, 2008

Ja, JEG hoppede da på...

Dette er faktisk det første indlæg sendt fra min nye hypermobil (se her), og trods mine bekymringer var det faktisk ikke svært overhovedet at få den til at sende vil min eksisterende blog. Men det er slet ikke dét, det her skal handle om!

Ind af døren i mandags kom nemlig en kuvert fra mobilselskabet, hvor i der var et gavekort på "1200 kroner årligt"."Jaja, og TDC giver musikken væk på play" tænkte jeg.Men efter at have undersøgt sagen nærmere,viste det sig, at den sgu var god nok!

 De tilbyder simpelthen mobilt bredbånd på 7,2 mb med frit forbrug, til kun kr. 199,- pr. måned, så længe man er mobilkunde, hvilket er kr. 100,- billigere end det alle andre kan få det til. Og da jeg har været det i næsten 4 år, og stadig er godt tilfreds, så tænkte jeg, at NU SKULLE DET VÆRE!Og det blev det så.Tidligere har jeg haft mobilt bredbånd fra Telia på prøve gennem mit arbejde, og selv om min begejstring den gang var rimelig (mest over dét at kunne være online i toget), var det sgu mildest talt en skuffelse.

Faktisk havde min gamle mobil bedre og hurtigere dækning end hvad Telia kaldte bredbånd (hvilket jo VIRKELIG tegner godt for for iphonens dækning).Men 3 har jo vundet adskillige tests om netop mobilt bredbånd, og min egen test, hjemme i stuen, gav da også næsten 6mb ned og godt 2mb op. Så jeg er tilfreds!

Jeg kan næsten ikke vente til mine daglige togturer starter igen, så jeg kan sidde der og spille smart (NÆSTEN ikke...)

No comments: